Når du skal have dig et par nye handsker, så er materialevalget ikke uden betydning. Som med fødderne, så er det også vigtigt at hænderne kan ånde, så du kan holde varmen uden at få fugtige hænder. Herudover er kvaliteten på materialet væsentligt, så du sikrer dig, at slidstyrken på handskerne holder til brugen.

Et par sorte skindhandsker i kalveskind er et godt bud på et par handsker, der er åndbare, super bløde og behagelige - og holder til det meste. De er særdeles anvendelige som hverdagshandsker til lidt af hvert, både til cykelturen, skovturen eller indkøbsturen. De solide og holdbare, forsynet med ekstra forstærkninger. Og så lukkes de nemt til omkring håndleddet med snøren. 

Et par handsker, du vil få glæde af til mange formål - i mange år :-)

Materialer: Kalveskind

Farve: Brun

Handske størrelser: Se guiden herunder, hvor du finder målene på de forskellige handske-størrelser

Skindhandsker - i sort kalveskind

499,00 DKK
S M L XL

Du kender sikkert din skostørrelse, men de er straks mere usikkert, om du kender størrelsen på din hånd :-). Måske har du et par handsker, hvor målet står indeni - som fx nr. 8. Nogle oplyser handskestørrelser i "handskemål", opmålt i inches. Mens andre oplyser dem i S, M, l osv, hvilket er tilfældet ved de australske handsker her.

Derfor får du en oversigt her over, hvad målene svarer til - og nogle faktiske mål, så du evt. kan tjekke størrelsen på din hånd:

 

 

 Handske størrelser

 

XS

 

S

 

M

 

L

 

XL

 Handskemål

8

9

9,5

10

11

 Bredde – side til side

9,5

10

11

11,5

12

 Længde – til fingerspids

23

24

26

27

27,5

 Længde - Langemand

8

8,2

8,5

9

9,5

 Længde - lillefinger

5

5,7

6

6,5

7,5

 

Hvis dit mål er mellem to størrelser, så vælg den mindste, da skindet så vil gi' sig og tilpasse sig din hånd.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med