Tjek lige de populære, klassiske australske støvler fra Blue Heeler, her i Jackaroo modellen i en vinterudgave med foring i lammeskind.

Så er du også vild med Jackaroo modellen - og mangler et par varme støvler med for - så er du heldig, for nu er de her:

De gode egenskaber fra Jackaroo støvlerne er helt intakte: De er udført i naturmateriale, behagelig åndbare og stærkt vandafvisende. Støvlerne er i top-kvalitet i 2,2 mm kraftigt læder, der hurtigt tilpasser sig foden og blot blir mere behagelige og smukt patineret jo mere, du bruger dem.

Når støvlerne med tiden blir slidte, har de rigtig godt af en omgang naturligt læderfedt. Så vedligeholdes læderets behagelige blødhed og støvlerne bevarer deres vandafskydende effekt.

Jackaroo Sheepskin er ren forkælelse som dine fødder vil elske vinter efter vinter ...

Du kan se dem i brun med lammeskind her: Jackaroo Sheepskin - Brown

- Og vil du se Jackaroo uden lammeskinds-foring men med en blød skindforing, finder du dem her: Jackaroo Black

OBS: Vælg vinterstøvlerne med lammeskind ét nummer større end du normalt bruger.

Materiale: 2,2 mm kraftigt okselæder med foring i ægte lammeskind

Farve: Sort

- Læs flere fakta og mere om støvlerne på fanen herunder ...

Jackaroo Sheepskin - Black

1.699,00 DKK
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Pasform model Jackaroo Sheepskin:

Jackaroo modellen har en anatomisk god pasform, der passer til de fleste - og også til de smallere fødder. 

Med Jackaroo Sheepskin skal du pga lammeskindet vælge en størrelse større end du normalt bruger.

 

Jackaroo støvlernes indvendige mål uden lammeskind:

Str. 36 24,10 cm
Str. 37 24,70 cm
Str. 38 25,20 cm
Str. 39 25,90 cm
Str. 40 26,60 cm
Str. 41 27,20 cm
Str. 42 27,80 cm
Str. 43 28,60 cm
Str. 44 29,20 cm
Str. 45 29,80 cm
Str. 46 30,50 cm

 

Karateristika for model Jackaroo:

 • Anatomisk god, unisex pasform - også til smallere fødder
 • Solide stropper foran og bagpå, der gør det smidigt og let at trække støvlerne på
 • Vandafvisende elastik-indsatser i siderne
 • Slidstærkt, olieret, gennemfarvet læder fra okse (2,2 mm)
 • Støvlerne er forbehandlede, så de er vandafvisende
 • Varm foring i lammeskind
 • Skridsikker sål i rågummi
 • Syet og limet
 • Udskiftelig indlægssål i lammeskind
 • Fremstillet i Portugal

 

Et par solide Blue Heeler boots i læder er super nemme at vedligeholde. Du kan sagtens skylle mudder og andet af med lunkent vand. De skal blot ikke stå til tørre i direkte sol eller på radiatoren, for så udtørres læderet.

Når de ser "trætte" og slidte ud, skal de blot have en ordentlig omgang naturligt læderfedt. Udover, at støvlerne ser godt ud efter en omgang læderfedt, så forlængerne du også støvlernes levetid. Læderets smidighed bevares, så det ikke udtørrer og risikerer sprækker. Og så er det et stort plus, at læderet ikke suger vand, når det er mættet med fedt, så du sikrer dig tørre fødder - også i regn og rusk.

Støvlerne fedtes godt ind (også i sømmene), og du kan med fordel lade dem stå og trække et par timer eller natten over, hvis læderet er meget udtørret. Derefter gnubber du den overskydende fedt af - og dine støvler bliver smidige og lækre igen.

Nubuck læder - som i modellen "Outback Nougat" skal ikke have læderfedt, men børstes blot af med en blød børste og evt. lunkent vand. Der findes også plejemidler specielt til nubuck.

 

AlleTiders anbefaling:

Der findes mange forskellige læderfedt produkter. Vi vil anbefale dig, at vælge et naturprodukt, der er baseret på bivoks og olier. Dem er der også danske producenter af, så dåsen med læderfedt kan let købes uden den store transportbelastning.

Vi leverer ret hurtigt - og bestræber os på, at levere indenfor en uge ved leveringer i Danmark. Ofte er leveringstiden kortere.

Du modtager besked om din forsendelse - med mulighed for tracking - så snart vi har afsendt din bestilling.

Er dit køb på over 300 DKK, har vi fri fragt i Danmark. På køb under 300 kr. koster fragten 50 DKK. Ved leveringer til Færøerne, Grønland eller udlandet, har vi en fast fragtpris på 299,- DKK.

 

Blue Heeler - Tidsløst Australsk design med eminent slidstyrke

Blue Heeler er en australsk kvæghund! - Og herudover er Blue Heeler også et australsk boots-brand - netop opkaldet efter den australske Blue Heeler hund.

Blue Heeler hunden er en udholdende og loyal arbejdshund, der igennem generationer er blevet anvendt i Australien til at drive kvæg og får gennem de lange distancer i barskt terræn og i al slags vind og vejr. Blue Heeler hunden  er gennem tiden blevet betragtet som en uundværlig "best mate" i den australske bush.

Netop Blue Heeler hundens kvaliteter blev udgangspunktet og ledestjerne for udviklingen af Blue Heeler mærket: En særdeles solid støvle, i det tidsløse autentiske australske design, der er ekstrem holdbar i al slags vind og vejr.

Blue Heeler er en 100% australsk ejet familie-virksomhed fra Brisbane i Australien. De har videreført de gamle, australske boots-traditioner: et enkelt design, praktiske til ethvert formål og med en komfort i top-klasse. For i Australien er boots det helt basale og nødvendige fodtøj, der i Australien anvendes allround: lige fra det hårde udendørs arbejde i barsk terræn til byturen.

Blue Heeler producerer nu flere deres støvler i Portugal. Og det er jo super godt, at vi nu kan få alle glæderne af de originale, australske designs - uden at støvlerne først skal transporteres jorden rundt. Der er dog stadig nogle af modellerne, der produceres på certificerede fabrikker i Indien. produktionsland er oplyst under hver model.

 

Hvorfor Blue Heeler hos AlleTider.dk

Hos AlleTider har vi haft fokus på følgende kvaliteter, da vi valgte Blue Heelers støvler:

 • Kvaliteten: Støvlerne fra Blue Heeler er i top-kvalitet, hvilket medfører en meget lang levetid. Kvalitetsmaterialer er bæredygtige i den udstrækning, at du ikke slider fodtøjet hurtigt op, og der dermed ofte skal købe nyt.
 • Materialene: Blue Heeler anvender kun naturlige materialer. Rågummi, okselæder og skind.
 • Produktion i Portugal:
  • At støvlerne produceres i EU - i Portugal - sikrer en forholdsvis kort transport til et mellemlager i Tyskland, hvorfra støvlerne distribueres rundt i EU.
  • Portugal har en ambitiøs grøn profil – og stræber efter at blive CO2-neutral i 2050.
  • Portugal er i en forrygende, spændende udvikling, hvor arbejdsløsheden falder, lønningerne stiger, en stærk iværksætterkultur mm.
  • Er du blevet nysgerrig på Portugal - så er der fx en interessant opsummerende artikel her fra Information, oktober 2019: Portugal viser vejen ...
 • Tidsløst design: Det klassiske, australske design er ikke tilfældigt. Designet, der er udviklet over mere end 100 år, har stået sin prøve i den australske outback, hvor slidstyrke og komfort har været afgørende nødvendigt. Designet udmærker sig herudover ved de mange anvendelsesmuligheder: Med et par Blue Heeler støvler behøver du ikke meget andet fodtøj. Støvlerne kan anvendes til hvad-som-helst og hvor-som-helst.

Alt i alt kan vi klart anbefale et par Blue Heeler støvler. 

 

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med