Her får du Blue Heelers støvletter med grøn elastikside. De populære Jackaroos får virkelig et nyt udtryk, når farven på elastikken ændres. Så vil du ha dig et par super gode kvalitets-støvletter med en personlig fremtoning, så er det måske den med den grønne elastik, du skal vælge.

Den grønne farve passer godt til Jackaroo modellen, der er klassisk og tidsløs og sagtens kan bære en wouw-effekt, som den grønne elastikside gir.

At Jackaroo er en populær model er forståeligt: Det er et par støvletter i top-kvalitet, udført i 2,2 mm olieret okselæder, der er vandafvisende - og særdeles robuste. Komforten er også i top: Stødabsorbering og en skridsikker profilsål i naturgummi betyder meget for komforten, hvis turen er lang og ujævn.

- Se flere detaljer om Jackaroo modellen på fanen herunder.

Jackaroo - Brown-Green

1.399,00 DKK
37 38 39 40 41 42 43 44 45

Pasform model Jackaroo:

Jackaroo modellen har en anatomisk god pasform, der passer til de fleste - og også til de smallere fødder. 

Du skal vælge den størrelse, du normalt bruger. Ligger du normalt og svinger imellem to størrelser - så vælg den største.

Mål din fod fra hæl til tå - og du finder den størrelse, der passer dig:

Sæt din fod på et stykke papir og marker med en streg bag fodens hæl og foran den længste tå. Brug en lineal, en bog eller lignende til at holde for enden af foden, da du ellers let kommer til at tegne stregen ind under tåens eller hælens runding. Så har du fodens længde, som er afstanden mellem markeringerne.

Husk: Tillæg ca. 1 cm som komforttillæg. Og forventer du at skulle bruge tykke sokker, så afsæt plads til dem også.

Jackaroo støvlernes indvendige mål:

Str. 36 24,10 cm
Str. 37 24,70 cm
Str. 38 25,20 cm
Str. 39 25,90 cm
Str. 40 26,60 cm
Str. 41 27,20 cm
Str. 42 27,80 cm
Str. 43 28,60 cm
Str. 44 29,20 cm
Str. 45 29,80 cm
Str. 46 30,50 cm

 

Karateristika for model Jackaroo:

 • Anatomisk god, unisex pasform - også til smallere fødder
 • Solide stropper foran og bagpå, der gør det smidigt og let at trække støvlerne på
 • Vandafvisende elastik-indsatser i siderne
 • Slidstærkt, olieret, gennemfarvet læder fra okse (2,2 mm)
 • Støvlerne er forbehandlede, så de er vandafvisende
 • Blød skindforing i kalveskind
 • Skridsikker sål i rågummi
 • Syet og limet
 • Udskiftelig EVA indersål med skindbesætning
 • Fremstillet i Portugal

 

Et par solide Blue Heeler boots i læder er super nemme at vedligeholde. Du kan sagtens skylle mudder og andet af med lunkent vand. De skal blot ikke stå til tørre i direkte sol eller på radiatoren, for så udtørres læderet.

Når de ser "trætte" og slidte ud, skal de blot have en ordentlig omgang naturligt læderfedt. Udover, at støvlerne ser godt ud efter en omgang læderfedt, så forlængerne du også støvlernes levetid. Læderets smidighed bevares, så det ikke udtørrer og risikerer sprækker. Og så er det et stort plus, at læderet ikke suger vand, når det er mættet med fedt, så du sikrer dig tørre fødder - også i regn og rusk.

Støvlerne fedtes godt ind (også i sømmene), og du kan med fordel lade dem stå og trække et par timer eller natten over, hvis læderet er meget udtørret. Derefter gnubber du den overskydende fedt af - og dine støvler bliver smidige og lækre igen.

Nubuck læder - som i modellen "Outback Nougat" skal ikke have læderfedt, men børstes blot af med en blød børste og evt. lunkent vand. Der findes også plejemidler specielt til nubuck.

 

AlleTiders anbefaling:

Der findes mange forskellige læderfedt produkter. Vi vil anbefale dig, at vælge et naturprodukt, der er baseret på bivoks og olier. Dem er der også danske producenter af, så dåsen med læderfedt kan let købes uden den store transportbelastning.

Vi leverer ret hurtigt - og bestræber os på, at levere indenfor en uge ved leveringer i Danmark. Ofte er leveringstiden kortere.

Du modtager besked om din forsendelse - med mulighed for tracking - så snart vi har afsendt din bestilling.

Er dit køb på over 300 DKK, har vi fri fragt i Danmark. På køb under 300 kr. koster fragten 50 DKK. Ved leveringer til Færøerne, Grønland eller udlandet, har vi en fast fragtpris på 299,- DKK.

 

Blue Heeler - Tidsløst Australsk design med eminent slidstyrke

Blue Heeler er en australsk kvæghund! - Og herudover er Blue Heeler også et australsk boots-brand - netop opkaldet efter den australske Blue Heeler hund.

Blue Heeler hunden er en udholdende og loyal arbejdshund, der igennem generationer er blevet anvendt i Australien til at drive kvæg og får gennem de lange distancer i barskt terræn og i al slags vind og vejr. Blue Heeler hunden  er gennem tiden blevet betragtet som en uundværlig "best mate" i den australske bush.

Netop Blue Heeler hundens kvaliteter blev udgangspunktet og ledestjerne for udviklingen af Blue Heeler mærket: En særdeles solid støvle, i det tidsløse autentiske australske design, der er ekstrem holdbar i al slags vind og vejr.

Blue Heeler er en 100% australsk ejet familie-virksomhed fra Brisbane i Australien. De har videreført de gamle, australske boots-traditioner: et enkelt design, praktiske til ethvert formål og med en komfort i top-klasse. For i Australien er boots det helt basale og nødvendige fodtøj, der i Australien anvendes allround: lige fra det hårde udendørs arbejde i barsk terræn til byturen.

Blue Heeler producerer nu flere deres støvler i Portugal. Og det er jo super godt, at vi nu kan få alle glæderne af de originale, australske designs - uden at støvlerne først skal transporteres jorden rundt. Der er dog stadig nogle af modellerne, der produceres på certificerede fabrikker i Indien. produktionsland er oplyst under hver model.

 

Hvorfor Blue Heeler hos AlleTider.dk

Hos AlleTider har vi haft fokus på følgende kvaliteter, da vi valgte Blue Heelers støvler:

 • Kvaliteten: Støvlerne fra Blue Heeler er i top-kvalitet, hvilket medfører en meget lang levetid. Kvalitetsmaterialer er bæredygtige i den udstrækning, at du ikke slider fodtøjet hurtigt op, og der dermed ofte skal købe nyt.
 • Materialene: Blue Heeler anvender kun naturlige materialer. Rågummi, okselæder og skind.
 • Produktion i Portugal:
  • At støvlerne produceres i EU - i Portugal - sikrer en forholdsvis kort transport til et mellemlager i Tyskland, hvorfra støvlerne distribueres rundt i EU.
  • Portugal har en ambitiøs grøn profil – og stræber efter at blive CO2-neutral i 2050.
  • Portugal er i en forrygende, spændende udvikling, hvor arbejdsløsheden falder, lønningerne stiger, en stærk iværksætterkultur mm.
  • Er du blevet nysgerrig på Portugal - så er der fx en interessant opsummerende artikel her fra Information, oktober 2019: Portugal viser vejen ...
 • Tidsløst design: Det klassiske, australske design er ikke tilfældigt. Designet, der er udviklet over mere end 100 år, har stået sin prøve i den australske outback, hvor slidstyrke og komfort har været afgørende nødvendigt. Designet udmærker sig herudover ved de mange anvendelsesmuligheder: Med et par Blue Heeler støvler behøver du ikke meget andet fodtøj. Støvlerne kan anvendes til hvad-som-helst og hvor-som-helst.

Alt i alt kan vi klart anbefale et par Blue Heeler støvler. 

 

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med