Familiens havebog - Hej have! - gør haven til et spændende rum for hele familien. For udover de praktiske tips og og spændende idéer, finder I også viden om dyr og insekter, spiselige planter og sjove eksperimenter - og mange sjove historier om naturen - til store fornøjelse for både store og små.

Målgruppe: En bog for både børn og voksne

Forfatter: Karina Demuth

Fotograf: Karina Demuth

Tegnet af: Sabine Brandt

Sider: 188

Format: 17,8 x 23,8 x 2,1 cm - indbundet

Forlag: Gyldendal

Hej have! - af Karina Demuth

299,00 DKK

Hej have er familiens svar på Grønspættebog til haven. Det er her, I finder alle de praktiske tips og tricks til, hvordan I får succes med jeres egne gulerødder og ærter, vælger og planter det helt rigtige æbletræ, får vejens højeste solsikke, dyrker jeres eget juletræ og tryller smågrene og brændenælder om til verdens bedste kompost.

Undervejs lærer både I sammen, hvordan I kan få naturen helt ind i jeres have, så pindsvinet får lyst til at bygge rede om efteråret og tøffe rundt med sine unger i skumringstimen om sommeren. I får den sande historie om myrerne, der holder bladlus og malker dem som køer, og røverhistorierne fra gamle dage, hvor man troede, at skaden stjal af sølvtøjet, og svalerne sov i mosen om vinteren.

Hej have lærer både store og små at kende forskel på de forskellige træer, sangfugle og sommerfugle, så I kan se, om det er en Admiral eller en Nældens Takvinge, der sidder i jeres stolte kavaler. Bogen fortæller jer også, hvilke blomster der er spiselige og kan blive til smukke kager og desserter, og hvilke der er dødeligt giftige.

Og jo mere I ved, jo nemmere er det at lære mere. Derfor er der også masser af små enkle og sjove naturvidenskabelige eksperimenter. F.eks. kan I selv prøve, hvordan en håndfuld frø kan få en beholder til at eksplodere og med egne øjne se, hvorfor I skal passe på med at give jeres planter for meget gødning. Andre eksperimenter viser, hvordan en plante er opbygget med årer ligesom hos et menneske, og hvordan I kan passe en larve, så den ender som en smuk sommerfugl.

Forlag: Gyldendal
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 09-05-2019
Udg. dato: 09-05-2019
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788702282160
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788702282160
Sidetal: 188
Størrelse i mm (BxHxD): 178x238x21mm
Vægt: 595 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med