Chompas er et tysk mærke, der får produceret deres Alpaca striktrøjer i Sydamerika. Fremstillingen af trøjerne foregår primært i kooperativer (og hos enkelt familier) til en garanteret fair løn. Chompas sikrer en ansvarlig produktion med respekt for både alpacaen, der forsyner os med ulden, og de mennesker, der står bag anvendelsen af alpacaens uld.

Alapaca striktrøjerne fra Chompas er i en klasse for sig! Alpaca uldens unikke, varmeregulerende egenskaber udnyttes optimalt. I Chompas' striktrøjer fores uldstrikken med en blød bomuldsfleece. Det gir en optimal effekt, da man både får uldens varme og fleece-foringens vindbeskyttelse.

Herudover har Chompas formået, at skabe trøjerne i et design, der både er tidsløst og har karaktér.

Med en Alpaca-striktrøje fra Chompas, er du godt klædt på både til de iskolde vinterdagedage og til de kølige aftener - året rundt.

 

Hvorfor Chompas Alpaca striktrøjer hos AlleTider.dk
 
Vi har hos AlleTider valgt at have et udsøgt udvalg af Alpaca striktrøjerne i vores sortiment, da det er et super lækre trøjer med unikke kvaliteter:
 
  • Kvalitet og design: Alpaca ulden - og Chompas' striktrøjer - har unikke egenskaber. Det betyder at du med sådan en trøje, kan holde varmen året rundt - ude og inde - år efter år. Vælg det design, der passer dig bedt - og du har striktrøjen - som du kun behøver én af (?)
  • Materialet: Alpaca ulden er i sig selv bæredygtig. Alpacaen, der lever frit, producerer ulden hele livet. Ulden er en naturlig fiber, der nedbrydes naturligt igen efter endt levetid.
  • Håndværket - og socialt ansvar: Alpacaen lever vildt i sydamerika - i nogle af verdens fattigste og mest udsatte områder. De små kooperativer og enkeltfamilier, der indsamler og bearbejder ulden, er afgørende afhængige af indtjeningen fra alpaca ulden og produktionen.
- Og så er du rigtig godt klædt på både til de iskolde vinterdagedage og til de kølige aftener - året rundt - med en allround striktrøje fra Chompas :-)