Så kom den nye, inspirerende svampebog: "Vilde svampe - naturens bedste spisesvampe". Og den har været værd at vente på. For i denne svampebog deler svenskeren Niki Sjölund ud af sin viden om svampe. Hans 45 favorit-svampe gennemgåes - hvor du finder dem, kendetegn, smag og anvendelsesmuligheder.

Niki Sjölund har en baggrund som kok, hvor netop anvendelsen af lokale og vilde råvarer var i fokus. Med stor naturinteresse og engagement lever han i dag som "professionel sanker" og leverer naturens råvarer til en række restauranter.

Bogen inspirerer til at samle og anvende naturens råvarer, som findes lige omkring os. Det er ikke blot gratis og gir en fantastisk smagsoplevelse - men bidrager også til en klimavenlig livsstil.

Bogen er også en super god svampe-feltbog med plastomslag, som gør den velegnet til med på svampeturen.

- Plastomslaget er klimakompenseret!

Forfatter: Niki Sjölund

Org.titel: Vildplockad svamp

Oversætter: Eva Mosegaard Amdisen

Sider: 192

Format: 17,5 x 22,7 x 1,7 cm - indbundet

Forlag: Turbine

Vilde svampe - naturens bedste spisesvampe - af Niki Sjölund

249,00 DKK

Kan man spise støvbolde, og kan man lave is med smag af gylden kantarel? Hvilken svamp smager næsten fuldstændig som kylling, når man tilbereder den? Og hvordan laver man en hummersuppe uden at bruge skaldyr? I denne bog giver kokken Niki Sjölund dig svar på disse spørgsmål, samtidig med at han opmuntrer dig til at gå ud i naturen og åbne øjnene for alle disse fantastiske råvarer, der vokser vildt i vores skove, på enge og i bakker.

I Vilde svampe samler Niki 45 af sine favoritter og lærer dig, hvor du kan finde dem, hvordan de ser ud, hvilke kendetegn du skal se efter, og ikke mindst hvordan de smager. Du får også at vide, hvilke forvekslingsmuligheder der er, og hvordan du bedst renser, opbevarer og tilbereder dem.

Bogen har klimakompenseret plastomslag, så den kan holde til at komme med ud i naturen på svampejagt.

Forlag: Turbine
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 13-08-2021
Udg. dato: 13-08-2021
Sprog: dansk
Originalsprog: svensk
EAN: 9788740673241
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788740673241
Sidetal: 192
Størrelse i mm (BxHxD): 175x227x17mm
Vægt: 531g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med