En bog til Jer, der ønsker håndgribelig og let tilgængelig inspiration til vilde haver. Bogen indeholder 7 enkle tiltag, der vil medføre flere bier, sommerfugle pindsvin og insekter. Så uanset om du har en almindelig stor villahave eller blot en lille gårdhave, vil du finde inspiration og gode ideer til lidt mere vildskab. Til glæde for dig - og biodiversiteten.

Forfatter: Ditte Dahl Lisbjerg

Sider: 72

Format: 12,5 x 20 x 0,8 cm - Paperback

Forlag: BIOS

Vilde haver - af Ditte Dahl Lisbjerg

98,00 DKK

Vi vil ha’ mere natur i haven 

Sommerfugle og vilde bier forsvinder fra den danske natur. Nyheden var en mavepuster for mange, og blev anledning til overvejelser om hvad man selv kan gøre for at hjælpe insekterne – og i den sammenhæng er haven et oplagt sted for en indsats. 
 
Siden 2012 har biolog Ditte Dahl Lisbjerg skrevet på bloggen VildeHaver.dk, og har her forsøgt at inspirere helt almindelige haveejere til at gøre enkle ting, der kan give mere plads til naturen inden for havelågen. Helt konkret anvises syv små tiltag, som er lige til at gå i gang med – hvad enten man har en stor have, et lille frimærke eller en altankasse. Alle steder kan der skabes plads og grundlag for mere biodiversitet; flere sommerfugle og vilde bier. 
 
At have en vild have er ikke bare at lade stå til. Haven skal stadig passes, men bl.a. kan plæneklipperen tage en slapper. Gift skal selvfølgelig ud, og kvasbunken skal ikke altid køres på genbrugsstationen, men kan derimod blive et påskønnet gemmested for pindsvin, insekter og småfugle. 
 
Bogen er holdt i et enkelt og letforståeligt sprog. Den emmer af smittende begejstring, og er det perfekte sted at starte, hvis man gerne vil give plads til natur uden for sin egen dør. 
Med en lille bog fuld af inspiration håber biologen, at dette blive det næste ’hønsestrik’, så de danske haver kan komme til at summe af liv. 
Forlag: BIOS
Udgave: 1
Oplag: 2
Oplagsdato: 15-01-2020
Udg. dato: 22-05-2019
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788770561747
Indbinding: Paperback
ISBN: 9788770561747
Sidetal: 72
Størrelse i mm (BxHxD): 125x200x8 mm
Vægt: 112 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med