Med Michala Kramers lækre og super lette opskrifter på vegansk aftensmad, er der ingen undskyldning for at udskyde de kødfrie dage :-).

I denne samling opskrifter, finder du både de retter, du kender - blot her i en kødfri version - som fx moussaka eller tarteletter. Og så finder du masser af nye, spændende retter - der alle har det til fælles, at de er kødfrie og meget enkle at tilberede.

- Det er ikke uden grund, at Michala på super kort tid, har fået masser af følgere på Instagram (hvor hun findes som Micadeli), hvor ikke blot danskere - men folk fra hele verden - nyder godt af hendes grønne, let tilgængelige opskrifter.

Forfatter: Michala Kramer

Udg. dato: Marts 2022

Sider: 232

Format: 20 x 26 x 2,5 cm - indbundet

Forlag: Politikens Forlag 

Vegansk aftensmad - af Michala Kramer

300,00 DKK

Michala Kramer eller Micadeli, som hendes Instagram-profil hedder, har på få år fået fantastisk mange følgere ikke kun i Danmark, men også resten af verden. Hendes opskrifter er blevet superpopulære, fordi de er enkle og inspirerende.

Vegansk aftensmad er en kogebog med masser af skønne opskrifter på nem og lækker grøn aftensmad. Både til hvis man spiser rent vegansk eller bare gerne vil have mere grønt og kører med kødfrie dage.

Bogen har mere end 100 spritnye opskrifter på retter til hele året rundt, heriblandt fem af de mest eftertragtede på bloggen, og de er alle lige til at gå til. De indeholder kun få ingredienser og kan tilberedes uden svære teknikker – her kan alle være med.

Prøv fx klassiske retter som Paprikagryde, Tarteletter, Stroganof og Moussaka – her blot i lækre veganske versioner. Eller lav nyere retter som Auberginesteaks, Quinoadeller med søde kartofler og Ramensuppe. Bogen er inddelt i kapitlerne: Pastaretter, Frikadeller og nuggets, Simremad, Supper, Asiatisk, Mexicansk, Mellemøsten samt Tilbehør.

Forlag: Politikens Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 29-03-2022
Udg. dato: 29-03-2022
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788740072082
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788740072082
Sidetal: 232
Størrelse i mm (BxHxD): 200x260x25mm
Vægt: 920g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med