Spiselige svampe er en lille begynder svampebog, for dig der gerne vil igang med at samle svampe i naturen. Og bogen her er et godt sted at begynde. For den har et lille udpluk af de lettest genkendelige svampe - så du undgår de giftige!
I denne 2. udgave er bogen suppleret med oplysninger om indholdsstoffer.
Forfatter: Peter Nielsen
Sider: 96
Format: 13 x 17,5 x 1,5 cm - Indbundet
Forlag: Koustrup & Co.
Det er dejligt at gå en tur i naturen og spændende at indsamle de svampe, der kan spises. Men det er ikke nemt at kende dem fra hinanden. Der er dog nogle, man hurtigt får lært, og som er ”sikre” spisesvampe – altså ikke giftige. Det er dem, der er medtaget i denne bog. De nemme svampe som f.eks. Kantarel, Spiselig Rørhat, Østershat og Mark-champignon er til at få lært, mens det vil være sikrere at få lidt hjælp og vejledning fra en svampekyndig til andre svampe.