Få flere sommerfugle i haven - til glæde for både dig og sommerfuglene. I denne bog om sommerfugle i haven finder du opskrifterne på, hvordan du tiltrækker sommerfugle i haven med de bedste livsbetingelser for dem -  suppleret med viden om hvordan sommerfuglene lever og formerer sig. 

Forfattere: Michael Stoltze, Mona Klippenberg og Susan Trolle

Sider: 232

Format: 21,8 x 25,8 x 2,3 cm - indbundet

Forlag: Gyldendal

Sommerfuglehave - af Michael Stoltze, Mona Klippenberg og Susan Trolle

299,00 DKK

Ønsker du at skabe gode livsbetingelser for sommerfugle i din have?

Mange sommerfuglearter har det vanskeligt i den danske natur, og de behøver al den hjælp, de kan få for at overleve. Men også de arter, der foreløbigt ikke er truet, er et nærmere bekendtskab værd. Sommerfugle gør vores haver smukkere, os haveejere gladere, og ikke mindst: Hvis der er mange sommerfugle i din have, er det tegn på, at du har en sund have.

Sommerfuglehave forklarer på en inspirerende måde, hvordan du med enkle greb kan indrette din have for at tiltrække flest mulige sommerfugle. Der gives blandt andet information om de bedste nektarplanter, om larvernes foderplanter, de forskellige arters udbredelse, flyvetider og overvintring samt om den forunderlige forvandling fra æg til larve, puppe og voksen sommerfugl.

Du får også indblik i, hvordan sommerfugle bruges som symboler og optræder i kunst, religion og folketro, og du vil blive kendt med forfatternes egne sommerfuglehaver. Bogen er den første om sommerfuglevenlige haver, der er tilpasset danske arter og forhold, og den egner sig for både erfarne haveejere og begyndere.

Forlag: Gyldendal
Udgave: 1
Oplag: 3
Oplagsdato: 05-10-2021
Udg. dato: 28-05-2020
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788702293241
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788702293241
Sidetal: 232
Størrelse i mm (BxHxD): 218x258x23mm
Vægt: 1010 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med