Simremad er langsom mad med stor smag, hvor tilberedningen af kød og grønsager kræver tid og lav varme. Bogen tager udgangspunkt i klassiske gryderetter i ny fortolkning (frikasse´, ragout, labskovs, confit, gullash, tagine o.a. ), men er dybt rodfæstet i traditionen. Simreretten rummer uendelige variationsmuligheder og giver skønne måltider med enorm smagsintensitet. Bogen gennemgår simrekunstens ABC, og udfolder den gennem talrige skønne opskrifter, hvor smags– og aromapaletten yderligere uddybes med kyndig og inspirerende brug af krydderurter og krydderier.

Arbejdet med en simreret giver stor sanseglæde, og at sætte gryden på bordet og løfte låget er altid en stor tilfredsstillelse.

Kan varmt anbefales. Bør stå på din køkkenhylde. Brug den.

Forfatter: Claus Meyer og Meyers Madhus

Sider: 360

Format: 21,5 x 28 x 4 cm - indbundet

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Meyers simremad - af Claus Meyer og Meyers Madhus

299,00 DKK

"Claus Meyers bog om simremad er kodyl og stilren." Politiken

 "..duften breder sig, og forventningerne vokser." Mad & venner

Alt i en gryde. På vanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgave: 2
Oplag: 4
Oplagsdato: 02-10-2020
Udg. dato: 01-09-2017
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788711690529
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788711690529
Sidetal: 360
Størrelse i mm (BxHxD): 215x280x40mm
Vægt: 1390g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med