Simremad er langsom mad med stor smag, hvor tilberedningen af kød og grønsager kræver tid og lav varme. Bogen tager udgangspunkt i klassiske gryderetter i ny fortolkning (frikasse´, ragout, labskovs, confit, gullash, tagine o.a. ), men er dybt rodfæstet i traditionen. Simreretten rummer uendelige variationsmuligheder og giver skønne måltider med enorm smagsintensitet. Bogen gennemgår simrekunstens ABC, og udfolder den gennem talrige skønne opskrifter, hvor smags– og aromapaletten yderligere uddybes med kyndig og inspirerende brug af krydderurter og krydderier.
Arbejdet med en simreret giver stor sanseglæde, og at sætte gryden på bordet og løfte låget er altid en stor tilfredsstillelse.
Kan varmt anbefales. Bør stå på din køkkenhylde. Brug den.
Forfatter: Claus Meyer og Meyers Madhus
Sider: 360
Format: 21,5 x 28 x 4 cm - indbundet
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Fri fragt i Danmark ved køb over 300 kr. (undtaget højbede)
Køb julegaver - med fri retur og ombytning frem til 1. februar :-)
"Claus Meyers bog om simremad er kodyl og stilren." Politiken
"..duften breder sig, og forventningerne vokser." Mad & venner
Alt i en gryde. På vanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.