Får vi protein nok af grøn mad? Det spørgsmål melder sig hos mange i forbindelse med omlægningen af kosten til meget mindre kød og meget mere plantebaseret mad. Og svaret er ja. Vi kan sagtens helt undvære kød. For der findes rigeligt med proteiner fra planteriget.

I denne klimavenlige kogebog finder du proteinrige vegetaropskrifter, der er både særdeles velsmagende og sundt for både dig og klimaet.

Forfattere: Meyers Madhus

Sider: 400

Format: 21,8 x 28,5 x 4,8 cm - indbundet

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Meyers grønne proteiner - af Meyers Madhus

399,00 DKK

Meyers Grønne Proteiner tager en udfordring op: hvis vi vil spise mere klimavenligt, så skal vi hente flere af vores proteiner i planteriget. Det er budskabet fra forskere verden over, og det bliver et tema i de nye danske kostråd, der er på vej. Men hvordan gør vi det? Det giver bogen sit meget konkrete svar på i form af over 120 opskrifter med de proteinrige ingredienser fra planteriget i centrum som bælgfrugter, korn, svampe og bladgrøntsager - altid med velsmagen som ledestjerne.

Bogen er fyldt med inspiration fra lande som Italien, Spanien, Mexico, Indien, Marokko og Brasilien, hvor man har knækket koden til at bruge bælgfrugter som bønner, linser og kikærter i et væld af fantastiske retter. Men også de nordiske råvarer og årstider står skarpt, når bogen følger naturens gang i køkkenet.

Meyers Grønne Proteiner dyrker det fuldendte grønne måltid. Det er vegetarisk og plantebaseret mad, hvor selv inkarnerede kødspisere går mætte og tilfredse fra bordet.

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgave: 1
Oplag: 2
Oplagsdato: 13-01-2021
Udg. dato: 29-10-2020
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788711986844
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788711986844
Sidetal: 400
Størrelse i mm (BxHxD): 218x285x48mm
Vægt: 1504g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med