MAD er en praktisk bog for alle - og en super god kogebog for begyndere. Bogen er en moderne og klassisk kogebog med over 1000 opskrifter, med udgangspunkt i viden om råvarer, køkkenhåndværk og madlavning.
Grundlæggeren af Suhr’s Husholdningsskole, Ingeborg Suhr, var en pioner på området, da hun i 1909 udgav kogebogen MAD - der senere er udkommet i nye, moderne udgaver.
Forfattere: Inge Suhr, Kathrine Klinken og Elin Kirkegaard
Sider: 550
Format: 21,6 x 23,1 x 4 cm - indbundet
MAD illustreret i farver - af Inge Suhr, Kathrine Klinken og Elin Kirkegaard
Ingeborg Suhrs kogebog er en moderne klassiker. Suhr var en pioner for sin tid og grundlæggeren af Suhr’s Husholdningsskole. I dag er det Katrine Klinken - kendt for sine mange, stærkt sælgende kogebøger og som madskribent til magasiner og blade - der viderefører traditionen for det gode madhåndværk i bogens mere end 1.000 opskrifter.
Mad er en uovertruffen grundkogebog, der rummer solid og anvendelig viden om råvarer, køkkenhåndværk og madlavning samt et væld af gennemprøvede, klassiske og moderne opskrifter. En inspirerende, uundværlig og praktisk bog til alle, der vil have en grundkogebog inden for rækkevidde og interesserer sig for, hvad de spiser.
"En velvoksen klassisker (...) Mad vil virkelig være den eftertænksomme gave til de mange, der i øjeblikket rykker ud og væk fra mors eller fars køkkengryder." - Flensborg Avis
"Fem stjerner." - Fyens Stiftstidende
"MAD er den ultimative grundkogebog." - Søndagsavisen
"Tidssvarende med respekt for traditionen." - dknyt.dk