”Den indre ro er at så og spise,” siger Anh Lê. Bogen indeholder 60 opskrifter på saucer, salater, fingermad, simreretter, middagsmenuer og supper. Samtidig har den en introduktion til at dyrke sine egen krydderurter.
Forfatter: Anh Lê
Fotograf: Columbus Leth
Sider: 164
Format: 19,4 x 24,8 x 1,8 cm - indbundet
”Den indre ro er at så og spise,” siger Anh Lê, i sin tredje kogebog LêLês urtekøkken. Så & spis! 60 vietnamesiske opskrifter. Her har krydderurter og grønsager i hovedrollen. Bogen indeholder opskrifter på saucer, salater, fingermad, simreretter, middagsmenuer og supper. Samtidig har den en introduktion til at dyrke sine egen krydderurter – både de klassiske og de mere eksotiske. Bogens krydderurter kan dyrkes i køkkenhaver, højbede, altankasser og vindueskarme. Derudover fortæller Anh Lê, der ikke er født med grønne fingre, ærligt om processen med at anlægge sin have – både praktisk og mentalt. Særligt mentalt har haven hjulpet Anh Lê, og hun vil derfor med bogen inspirere andre til at kaste sig over at så, dyrke, høste og spise - gerne i selskab med venner og familie.