Inspireret af sine mange rejser, bringer Gregory-Smith os sine farvestrålende opskrifter fra hele verden. Opdag nye krydrede, pebrede, stærke, skarpe og aromatiske opskrifter - med højst fem forskellige i hver opskrift.
Forfatter: John Gregory-Smith
Sider: 224
Format: 19,8 x 25 x 2 cm - indbundet
Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Tag med John Gregory-Smith på en kulinarisk ekspedition ind i krydderiernes duftende univers. Inspireret af sine mange rejser, bringer Gregory-Smith os sine farvestrålende opskrifter fra hele verden - bare tanken, synet og duften får tænderne til at løbe i vand.
- Lav fantastiske måltider med et udvalg på 25 krydderier, dog højst fem forskellige i hver opskrift.
- Udvid din smagshorisont med smag og aromaer fra bl.a. Thailand, Kina, Malaysia, Indien, Mexico, Tyrkiet og Marokko.
- Opdag nye krydrede, pebrede, stærke, skarpe og aromatiske opskrifter på supper og salater, fjerkræ og kød, fisk og skaldyr, vegetariske retter, drinks og desserter.