I denne bog om krydderurter finder du viden om de enkelte krydderurters dyrkning - og masser af spændende opskrifter med anvendelse af krydderurter.
Forfatter: Anemette Olesen
Format: 17,8 x 24,8 x 2,1 cm - indbundet
Forlag: Hovedland
Fri fragt i Danmark ved køb over 300 kr. (undtaget højbede)
Køb julegaver - med fri retur og ombytning frem til 1. februar :-)
Krydderurter har altid haft en central placering i husholdningen og i folkemedicinen. Og i køkkenet. Det gælder såvel i Europa som i de gamle kulturlande i Mellemøsten. I dag har krydderurterne erobret en central plads i vores madkultur, ligesom der er en stigende interesse for at bruge dem til helse-formål. Og til kosmetik.
I England har der været en lang tradition for at dyrke krydderurterne, og det er den tradition, som Anemette Olesen har været den fornemste eksponent for herhjemme med flere bøger. I Krydderurter – i have og køkken deler hun gavmildt ud af sin viden. Bogen er gennemillustreret og bl.a. forsynet med Anemette Olesens egne fotos.