Om krydderiernes historie, egenskaber og anvendelse og overtro knyttet dertil. Med 20 velkrydrede opskrifter.
Forfatter: Blandine Vié
Oversætter: Dorte Lykkegaard
Sider: 111
Format: 14,3 x 20,1 x 0,8 cm - hæftet
Forlag: Billesø & Baltzer
Tag på rejse i krydderiernes velsmagende verden. Bliv introduceret til glæden ved at opdage deres duft, deres smag, og fornem begejstringen det volder. Lad dig trække gennem siderne i dette eventyrlige univers med varme farver, foranderlig og fin smag. Dette værk giver dig 1001 hemmeligheder: krydderiernes usædvanlige anvendelser, gode egenskaber og overtro knyttet dertil fra Østen til Vesten. Afslut til sidst denne rejse ved at følge de foreslåede opskrifter i sidste del af denne bog.
Bogen indeholder afsnit om krydderiernes historie og oprindelse. Der beskrives nye måder at til anvendelse.
En bog til læsning og som håndbog i køkkenet.
Blandine Vié er fransk journalist og madanmelder, hun er forfatter til mange kogebøger, herunder bøger om chokolade.
Bogen er oversat af Dorte Lykkegaard.