Greta Thunbergs nye bog Klimakrisen belyser kriserne og hvordan de hænger sammen: bæredygtighedskriser, økologiske kriser og klimakrisen. Baseret på den bedste tilgængelige videnskab med hjælp fra over 100 eksperter og aktivister, belyses kriserne og løsningsmuligheder suppleret med Gretas egne historier.

Sprog: Dansk

Forfatter: Greta Thunberg

Udg.dato: 27-10-2022

Sider: 472

Format: 18,3 x 24, x 4,6 cm - Indbundet

FSC-mærket

Forlag: Politikens Forlag

 

Klimabogen - af Greta Thunberg

330,00 DKK

Greta Thunberg har samlet klodens førende eksperter og skabt et uundværligt redskab for alle, der vil være med til at redde verden. Bogen udkommer samtidigt i 14 lande.

Det kan virke umuligt: Hvis vi skal sikre en fremtid for livet på Jorden, vil det være en opgave af hidtil uset omfang, der skal løses med uhørt fart, og vi er oppe imod mange og mægtige kræfter – ikke alene oliegiganter og regeringer, men også et helt klimasystem i forandring. Oddsene er imod os, og vi risikerer at løbe tør for tid. Men sådan behøver det ikke at gå.

Over hele verden har førende geofysikere og matematikere, oceanografer og meteorologer, økonomer, psykologer og filosoffer i kraft af deres ekspertise opnået en dyb forståelse af den krise, vi befinder os i. Greta Thunberg har skabt Klimabogen i samarbejde med over hundrede af disse eksperter for at give deres viden videre til os. Sideløbende med dem fortæller Greta sine egne historier om at lære og demonstrere og om blotlægningen af den verdensomspændende greenwashing, og hun afslører i hvilken grad, vi har været holdt hen i mørke. Det er et af vores største problemer, viser hun, men også vores største kilde til håb. For hvis vi så hele billedet, ville vi handle – og når en strejkende skolepige kan udløse en global protestbevægelse, hvad vil vi så ikke kunne udrette sammen?

Klimabogen giver overblikket og viser, at vi alle bærer det ansvar at leve på det mest afgørende tidspunkt i menneskehedens historie, og at vi kan gøre det, der virker umuligt, hvis vi gør det sammen. Men det er os, der skal gøre det, og det skal være nu.

Forlag: Politikens Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 27-10-2022
Udg. dato: 27-10-2022
Sprog: dansk
Originalsprog: engelsk
EAN:9788740077674
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788740077674
Sidetal: 472
Størrelse i mm (BxHxD): 183x248x46mm
Vægt: 1344g
FSC-mærket: Ja
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med