Vil vi passe på vores planet, så er det afgørende nødvendigt at omlægge vores kostvaner til mere bæredygtige måltider: Vi skal skrue kød-indtaget helt i bund (eller helt væk) - og så spise mere plantebaseret kost. Vi skal bruge lokale eller danske råvarer - og undgå importvarer.

Det er ikke så svært! Og denne kogebog gør det endnu lettere. For her finder du herlige opskrifter på bæredygtig mad, baseret på klimahensyn med mindre kød, mindre udenlandsk og mindre emballage.

- Og så er der endda taget hensyn til, at maden skal være let at lave - og ikke mindst velsmagende. Velbekomme :-)

Forfattere: Søren Ejlersen, Trine Hahnemann og Carsten Kyster

Sider: 208

Format: 17,7 x 24,7 x 1,8 cm - Indbundet

Forlag: People'sPress

Jordens bedste kogebog - af Søren Ejlersen, Trine Hahnemann og Carsten Kyster

249,00 DKK

JORDENS BEDSTE KOGEBOG er bygget op om et 80/20-princip: Der er skruet gevaldigt op for det grønne og ned for kødet. Valgt at fokusere mest på lokale råvarer og mindre udenlandsk. Det er bæredygtigt og godt for Jorden.   

I opskrifterne er 80 % af den samlede energi i måltidet vegetabilsk i form af frugt, grønt, korn, bælgfrugter og krydderurter. 20 % får du fra de animalske fødekilder som mejerivarer, kød, fjerkræ og fisk.    
 
Aarstiderne udbreder med denne bog også PLANETAR-konceptet, der handler om at spise og leve på en måde, så vi passer på vores planet. Fokus er på mad, der er velsmagende, nemt at lave og som ikke belaster klimaet med megen transport eller emballage. 
Forlag: People'sPress
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 04-12-2020
Udg. dato: 04-12-2020
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788770369480
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788770369480
Sidetal: 208
Størrelse i mm (BxHxD): 177x247x18mm
Vægt: 554g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med