Bålmad er en begivenhed. Hyggeligt samvær, udeliv - og super lækker mad. Og bålmad er bestemt ikke kun for outdoor specialisterne. Hæng en gryde op over bålet - og lad stemningen og duftene spredes ...

Med den flotte, indbundne bog Grøn bålmad, får du masser af inspiration og opskrifter. Lige fra de helt enkle - til de mere komplicerede. Eva og Nicolai Tram deler ud af deres erfaringer med opskrifter samt tips og idéer til bålopbygningen m.m. De vegtariske, grønne opskrifter er let tilgængelige - og med de flotte, indbydende fotos, kan du næsten ikke vente med at komme igang.

Forfattere: Nicolai & Eva Tram

Format: 20,8 x 26,8 x 2,3 cm - indbundet

Sider: 216

Forlag: Muusmann Forlag 

Grøn bålmad - af Nicolai & Eva Tram

249,00 DKK

Bålmad er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Hvis der er én form for madlavning, som i den grad bliver forbundet med danskernes elskede hygge, så er det at lave mad over bål. Bålmad lokker mennesker i alle aldre udenfor, og man kan tilberede meget andet end grillede skumfiduser og ristede pølser over bål. Blandt andet er mulighederne nærmest uendelige for at inddrage grøntsager i bålkøkkenet. Hvilke og hvordan giver kokken Nicolai Tram forslag til i denne bog, der er opfølger til succesen Bogen om bålmad, som blev udgivet i sommeren 2019 og allere­de er udkommet i 2. oplag. 

Grønt på bålet giver dig 50 bud på vegetariske bålretter, fra klassiske opskrifter som grillede asparges og vandmelon til mere kreative som selleri bagt i ler og catalanske forårsløg tilberedt i avispapir. Opskrifterne varierer i sværhedsgrad, men de fleste er lige til at gå til. Med bogen i hånden kan du desuden lære at bygge og tænde det rette bål til din madlavning, og du får indblik i alt, hvad du har brug for at vide for at få succes med at lave bålmad. 
 
Bogen er blevet til i et samarbejde mellem Nicolai Tram og hans hustru, fotograf Eva H. Tram, som har taget bogens smukke billeder. Sammen giver de deres personlige tips til, hvordan de med succes har gjort bålet til en vigtig del af hverdagen og bruger det som omdrejningspunkt for uforglemmelige oplevelser udendørs med deres børn, familie og venner – og bare de to sammen. 
 
Om forfatterne 
Nicolai Tram er foredragsholder, madformidler og koge- bogsforfatter. Han er uddannet kok og har arbejdet på toprestauranter i ind- og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at undervise, formidle og lave tv. 
 
Eva H. Tram er fotograf, videograf og madskribent og arbejder for brands og medier i Danmark og udlandet. Hun er uddannet cand.it. i digital kommunikation og har en baggrund i restaurationsbranchen og som madanmelder, redaktør og skribent for danske og internationale madmedier og guides. 
Forlag: Muusmann Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 16-07-2020
Udg. dato: 16-07-2020
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788793867352
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788793867352
Sidetal: 216
Størrelse i mm (BxHxD): 208x268x23mm
Vægt: 905 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med