Bålmad er en begivenhed. Hyggeligt samvær, udeliv - og super lækker mad. Og bålmad er bestemt ikke kun for outdoor specialisterne. Hæng en gryde op over bålet - og lad stemningen og duftene spredes ...
Med den flotte, indbundne bog Grøn bålmad, får du masser af inspiration og opskrifter. Lige fra de helt enkle - til de mere komplicerede. Eva og Nicolai Tram deler ud af deres erfaringer med opskrifter samt tips og idéer til bålopbygningen m.m. De vegtariske, grønne opskrifter er let tilgængelige - og med de flotte, indbydende fotos, kan du næsten ikke vente med at komme igang.
Forfattere: Nicolai & Eva Tram
Format: 20,8 x 26,8 x 2,3 cm - indbundet
Sider: 216
Forlag: Muusmann Forlag
Bålmad er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Hvis der er én form for madlavning, som i den grad bliver forbundet med danskernes elskede hygge, så er det at lave mad over bål. Bålmad lokker mennesker i alle aldre udenfor, og man kan tilberede meget andet end grillede skumfiduser og ristede pølser over bål. Blandt andet er mulighederne nærmest uendelige for at inddrage grøntsager i bålkøkkenet. Hvilke og hvordan giver kokken Nicolai Tram forslag til i denne bog, der er opfølger til succesen Bogen om bålmad, som blev udgivet i sommeren 2019 og allerede er udkommet i 2. oplag.