Den franske forfatter, Édouard Louis er nu udkommet på dansk med hans seneste roman: Forvandlingens metode. Édouard Louis kredser også i denne roman om det yderst relevante emne: klasseforskelle, der fortælles ud fra hans egne erfaringer.

Med en social baggrund fra den fattige underklasse følger vi hans udvikling i "mødet" mellem top- og underklassen i gynmasiet, hvor det står klart at forskellene ikke kun består af økonomiske forskelle, men i høj grad om kulturelle klasseforskelle.

Følg hans rejse, i denne barske fortælling, hvor stræben efter at løfte sig op af stigen i de sociale lag, blir en benhård process.

Édouard Louis - er klart en højaktuel fransk forfatter, der bare må læses

Forfatter: Édouard Louis

Org.titel: Changer: Méthode

Oversætter: François-Eric Grodin

Udg.dato: 05-01-2023

Sider: 304

Format: 13,2  x20,8 x2,9 cm -  indbundet

Forlag: Gyldendal

Forvandlingens metode - af Édouard Louis

279,00 DKK

"Historien om mit liv er en lang række af brudte venskaber. På hver etape af mit liv, af dette kapløb med mig selv, har jeg været nødt til at forlade mennesker, jeg har elsket, for at kunne komme endnu længere. Det var ikke en bevidst beslutning fra min side, og heller ikke fra deres: Jeg kæmpede for at forvandle mig selv, og de havde ikke den samme besættelse ..." Den franske forfatter Édouard Louis’ autofiktive roman Forvandlingens metode er en fortælling om at bevæge sig fra samfundets absolutte bund til de øverste tinder. Om at flygte fra sin baggrund gennem succes og blive en del af Paris’ økonomiske og sociale elite, om de affærer med ældre rigmænd og adelige det involverer, og den først berusende, siden kvalmende omgang med eliten. Det er en roman om at forvandle alt ved sig selv for at nå sit mål, om sejrene undervejs, men også om de hjerteskærende brud, forvandlingen kræver.

Forlag: Gyldendal
Udgave: 1
Oplag: 3
Oplagsdato: 17-03-2023
Udg. dato: 05-01-2023
Sprog: dan
Originalsprog: fre
EAN: 9788702364538
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788702364538
Sidetal: 304
Størrelse i mm (BxHxD): 132x208x29mm
Vægt: 460g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med