Med viden baseret på den nyeste forskning og en personlig, brændende og livslang kamp for klimaet, dyrelivet og vores fælles planet, har David Attenborough forfattet denne bog. I bogen opsummeres hans viden - og kommer med hans bud på en mulig plan for, hvordan vi kan ændre kurs mod en mere levende fremtid.

David Attenborough, der er en af de vigtigste videnskabsformidlere i verden, har med bogen udgivet hans sidste værk.

Forfatter: David Attenborough

Oversætter: Ninna Brenøe

Format: 14,5 x 22,1 x 3,4 cm - indbundet

Forlag: Klim

Et liv på vores planet - af David Attenborough

299,00 DKK

David Attenborough betragtes som en af de vigtigste naturkendere og videnskabsformidlere i verden. I over 70 år har han fortalt os mennesker om den planet, vi bor på, og de storslåede skabninger, vi deler den med. Han er et af de mennesker, der har været flest steder i verden og set mest af den – og hans eventyrlyst, varme og lysende formidling har i kombination med hans dybe viden og brændende kamp for klimaet, dyrelivet og vores fælles planet, gjort ham til naturens måske vigtigste ambassadør for flere generationer.

‘Et liv på vores planet’ er både sir Davids bekymrede, men også håbefulde opfordring til os alle – og hans livstestamente. På én gang vidnesbyrd og vision. Bogen er en opsummering af den viden, han har erhvervet sig gennem et liv på vores planet. En ildnende, påtrængende afdækning af den fremtid, der venter os, hvis vi ikke ændrer kurs. Og en klog, velafbalanceret og mulig plan for, hvordan vi kan bygge en anden og mere levende fremtid. På én gang intim og personlig og baseret på den nyeste forskning. Og sir Davids sidste bog. 

Forlag: Klim
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 08-10-2020
Udg. dato: 08-10-2020
Sprog: dansk
Originalsprog: engelsk
Org. titel: A Life On Our Planet
EAN: 9788772046006
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788772046006
Sidetal: 309
Størrelse i mm (BxHxD): 145x221x34mm
Vægt: 574g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med