Bogen Doughnut-økonomi, har vundet international anerkendelse og indflydelse, og er udgivet på 15 sprog. En Bestseller!

I bogen kommer Kate Raworth med sit bud på en alternativ vej til en fremtid, hvor både menneskets og planetens behov kan tilfredsstilles på en bæredygtig måde - fremfor de forældede økonomiske modeller, som økonomividenskaben stadig styrer efter.

Forfatter: Kate Raworth

Org. titel: Doughnut Economics

Sider: 451

Format: 13,8 x 21,2 x 3 cm - hæftet

Forlag: Informations Forlag

Doughnut-økonomi - af Kate Raworth

299,00 DKK

Skånselsløse finanskriser. Ekstrem ulighed. Skamløst pres på miljøet. Vores økonomiske system dur ikke mere – men hvad sætter vi i stedet?

 I bestselleren Doughnut-økonomi giver Oxford-økonomen Kate Raworth sit bud på en økonomisk model for et bæredygtigt 21. århundrede. Kate Raworth identificerer, hvordan mainstream-økonomien har solgt os myten om ’det rationelle menneske’ – homo economicus – og den planetødelæggende idé om vækst for enhver pris. I stedet for de forældede økonomiske modeller, som økonomividenskaben stadig styrer efter, tilbyder Raworth os en alternativ vej til en fremtid, hvor både menneskets og planetens behov kan tilfredsstilles på en bæredygtig måde.

Anmeldelser

"Raworth har leveret en læseværdig og overbevisende bog, som leverer en simpel, men effektiv måde at samtænke social og miljømæssig bæredygtighed på." – Information

Kate Raworth (f. 1970) er engelsk økonom, uddannet fra Oxford University, hvor hun i dag arbejder på Environmental Change Institute. Hun er seniormedarbejder på Cambridge Institute for Sustainability Leadership. Raworth er tilknyttet flere ekspertpaneler og tænketanke med fokus på bæredygtighed og miljø og skriver om økonomi og bæredygtighed for internationale medier, bl.a. The Guardian. Bogen Doughnut-økonomi, der har vundet international anerkendelse og indflydelse, er oversat til 15 sprog. 

Forlag: Informations Forlag
Udgave: 1
Oplag: 5
Oplagsdato: 20-12-2023
Udg. dato: 09-10-2018
Sprog: dansk
Originalsprog: engelsk
EAN: 9788775146918
Indbinding: Hæftet
ISBN: 9788775146918
Sidetal: 451
Størrelse i mm (BxHxD): 138x212x30mm
Vægt: 561 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med