Trommer fra Bolivia

De hjemmelavede trommer er et klassisk boliviansk håndværk lavet i genbrugsmaterialer og rest trommeskind. Trommerne her blir de lavet på Don Antonio’s lille familieværksted i La Paz.

I Bolivia har de dog ikke nogen tradition for juletrommer. Men de har tradition for at forære deres børn en hjemmelavet tromme som deres første instrument.

Trommerne er selvfølgelig – som det andet smukke håndværk fra Bolivia, du finder hos AlleTider - udført under fairtrade forhold, så Don Antonio og hans familie er sikret en ordentlig løn for deres arbejde. Og så du med god samvittighed kan nyde deres smukke håndværk.

Trommerne findes i den store udgave, hvor der følger en trommestik med - eller som en lille tromme, der fx kan pryde juletræet :-)

Materialer: Genbrugsmaterialer

Mål:

Stor tromme: Ø: 16 cm, H: 11,5 cm

Lille tromme: Ø: 5,5 cm, H: 4 cm

Pris fra
47,75 DKK

Håndværket fra Bolivia, du finder hos AlleTider, er certificeret af FairTrade Danmark. Det er vores – og din - garanti for at kvinderne får en ordentlig pris for deres håndarbejde.

Bolivias adgang til det det nordiske marked, sikrer kvinderne en stabil indkomst. Importøren af de varer, vi forhandler, har levet i Bolivia i mange år, og kender derfor til den bolivianske kultur - og kvinderne, som hun har stor respekt for.

Netværket af kvinder i Bolivia omfatter ca 150 kvinder fordelt på 15 kvindegrupper - hovedsageligt i og omkring den fattige by El Alto.

 

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med
spacer