Klimaaktivisten Esther Kjeldahl inviterer dig med denne bog til at deltage i vor tids vigtigste kamp: Kampen for klimaet.

Med gennemgang af forløbet i klimadebatten, bliver du klogere på andre - og dig selv - i forhold til klimadebattens mange vinkler og holdninger. Ved at indgå i en aktiv kamp for klimaet, er du ikke alene med dine bekymringer for verdens fremtid - men en del af et værdifællesskab.

Målgrupper: Unge/voksne med interesse i den aktive klimakamp

Forfatter: Esther M. Kjeldahl

Sider: 160

Format: 12,7 x 20 x 1,8 cm

Forlag: People's Press

Vi er sammen om at mærke det - af Esther M. Kjeldahl

199,00 DKK

Denne bog er en udstrakt hånd til dig, der er bekymret, frustreret eller bange for perspektiverne i den klimakrise, du er født ind i, og som du måske har svært ved at finde din rolle i.     

Filosof og klimaaktivist Esther M. Kjeldahl giver med indlevelse, faglighed og personlige erfaringer læseren et sprog for den afgørende og mærkværdige tid, vi lever i, og viser vejen til det meningsfulde fællesskab i politisk klimaaktivisme.   
 
I VI ER SAMMEN OM AT MÆRKE DET forklarer Esther M. Kjeldahl om den komplekse tilstand, klimabekymring er, opridser klimadebattens historiske udvikling, argumenterer for hvorfor det store fokus på den enkeltes klimavenlige privatforbrug er en afledningsmanøvre, redegør for hvordan du ved at gå filosofisk til klimaspørgsmålet kan få en ny og dybere forståelse for dig selv og andre, og viser dig, hvordan du – måske for første gang – lærer at gennemskue de forskellige menneskesyn og grundideer,  klimadebatten i dag bliver styret af.     
 
Du lærer om den vigtige forskel på bæredygtig livsstilsaktivisme og politisk aktivisme, bliver klædt på til at reflektere over din egen position og sætte ord på den overfor andre og sidst men ikke mindst: Bliver inviteret til at blive en del af vor tids vigtigste globale bevægelse.   
 
Esther M. Kjeldahl tager med følsomhed læseren i hånden på den tur, hun og mange andre unge selv har tilbagelagt: Fra at føle sig alene med sine tiltagende bekymringer over verdens tilstand til at finde sin plads i et inkluderende og støt voksende værdifællesskab, hvor hver handling – stor som lille – er et vigtigt bidrag til den politiske klimakamp. 
Forlag: People'sPress
Udgave: 1
Oplag: 2
Oplagsdato: 22-01-2021
Udg. dato: 29-09-2020
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788772380988
Indbinding: Hæftet
ISBN: 9788772380988
Sidetal: 160
Størrelse i mm (BxHxD): 127x200x18 mm
Vægt: 230 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med