Et år i naturhaven - af Kristoffer Lerche-Thomsen

Find inspiration til at skabe din egen, unikke naturhave. Lad den fine, velplejede have blive til et skønt naturområde - både til glæde for dig, og ikke mindst til glæde for vores hårdt pressede natur.

I bogen Et år i naturhaven kan du både læse om hvorfor og hvordan, du får skabt en skøn, afstressende naturhave.

Forfatter: Kristoffer Lerche-Thomsen

Sider: 142

Format: Paperback

Forlag: Saxo Publish

199,00 DKK

Lad græsset gro, ukrudtet slå rod, og giv plads til dyreliv og vildskab i din have. Således lyder essensen af opskriften til en naturhave. I Et år i naturhaven finder du inspiration til at skabe din helt egen naturhave, med masser af blomster, planter, og et rigt og interessant dyreliv.

Rigtig mange borgere ønsker aktivt at tage del i kampen for at løse verdens store miljø- og naturkriser. En del af løsningen findes i alle vores haver, landet over. I stedet for at passe og pleje dem til ukendelighed, så argumenteres der i bogen her for, at haverne i større omfang skal have lov at passe sig selv. Til glæde for den naturlige flora og fauna, men bestemt også for indehaverne selv. For en naturhave er et herligt sted at søge tilflugt, når rotteræset og hverdagens stress og jag bliver for meget.

I Et år i naturhaven kan du læse om: - Hvad en naturhave helt præcist er - Hvorfor du bør lave din egen naturhave - 14 simple trin til at lave din egen naturhave Endelig følger vi årets gang i naturhaven. Startende fra foråret, og hele vejen til vinteren. Kom tættere på et hav af dyr og planter, med personlige fortællinger, fra en forfatter der brænder for det grønne.

Forlag: Saxo Publish
Udgave: 2
Oplag: 0
Oplagsdato: 29-01-2020
Udg. dato: 29-01-2020
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788740405606
Indbinding: Paperback
ISBN: 9788740405606
Sidetal: 142
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med
spacer